Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Nieuwe boeken (134)

Droogteplanten

geen plaatje   Een gids met informatie over meer dan 450 droogtebestendige plantensoorten. We worden geconfronteerd met grote klimatologische uitdagingen. Hierdoor wordt het steeds noodzakelijker om planten in de tuin te zetten die geen of weinig water nodig hebben. De droogteplanten in deze gids zijn gegroepeerd naar soorten die bij elkaar passen. Daarnaast geeft de auteur een ruime hoeveelheid tips over technieken om de waterbehoefte in een tuin te verminderen en over hoe om te gaan droge plekken in zon- en schaduwrijke delen van de tuin. Informatief en toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto’s, schema’s, verhelderende zwart-witillustraties en een kaart.

Aurélien Davroux is tuinbouwkundig ingenieur en botanisch adviseur. Hij heeft een adviesbureau waarmee hij duurzame oplossingen biedt voor de ontwikkeling en het beheer van planten in de stedelijke omgeving..

Voorraad 1 ex



Prijs: 27,90